A vese

Irodalom ajánló

A linkgyűjteményünkben olyan cikkek, könyvek, egyéb dokumentumok, weblapok hivatkozásait adjuk közre, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a honlapunkat látogatók körében.

Mivel ezek a dokumentumok többségükben szerzői jogvédelem alá tartoznak, szükségesnek tartjuk, hogy Ön is megismerje és elfogadja az ezzel kapcsolatos, itt olvasható álláspontunkat, amelyet a linkgyűjtemény gombra kattintással Ön kifejezetten elfogad.

Köszönettel vesszük, ha kapunk Öntől információkat a lista bővítéséhez a lap alján lévő üzenődoboz segítségével.


LinkgyűjteményHa üzenetet kíván küldeni nekünk, írja be e-mail címét és üzenete szövegét ebbe az üzenődobozba, és egy kattintással elküldheti azt.


Az Ön e-mail címe:

Üzenet:


Keresés a honlapon

Tisztelt Látogató!

Kérjük, hogy adójának 1%-ával támogassa a Szent Margit Kórház Vese Alapítványt!
Adószámunk: 18087183-1-41
1032 Budapest, Bécsi u. 132.
Köszönjük, hogy támogatja vesebeteg embertársaink ellátásának javítását.VII. Országos Pszichonephrologiai Konferencia

2013. május 13-án a Magyar Nephrologiai Társaság, a Magyar Vese Alapítvány, a Preventív Medicináért Alapítvány és a Szent Margit Kórház Vese Alapítvány valamint a Nemzeti Vese-program támogatásával immáron hetedik alkalommal rendeztük meg Újpest Polgár Centrumában az Országos Pszichonephrologia és Rehabilitációs Konferenciát 85 regisztrált résztvevővel.

Tovább >>>


VI. Országos Pszichonephrologiai Konferencia (Meghívó)

2012. május 5-én, szombaton 9.00-17.00 óra között kerül megrendezésre a Magyar Nephrologiai Társaság Pszichoszociális és Rehabilitációs Bizottságának rendezésében a VI. Országos Pszichonephrologia és Rehabilitációs Konferencia.

Fókuszban: Az egészségkárosodás megállapításával kapcsolatos változások, az idős vesebetegek kezelésének, gondozásának kérdései.

Helyszín: Újpest Önkormányzat Polgár Centrum
Budapest, IV., Árpád u. 66. (a 3-mas metró Újpest végállomásánál)

Térkép
Tai Csi Diósjenőn
2012.04.19.

2011-ben a diósjenői táborozásokon segítette munkánkat Gervai Miklós András, a Tai Csi magyarországi mestere is. Az ő tevékenységét mutatja be az alábbi tájékoztató.
Közhasznú jelentések
2013. évi jelentés
2012. évi jelentés
2006. évi jelentés


Utolsó módosítás
2016.01.05.