Vendégkönyv és fórum

Honlapunk látogatói számára nyitottunk egy vendégkönyvet, és egy fórumot. Ezek segítségével szeretnénk szorosabbá és személyesebbé tenni a kapcsolatot látogatóink és klubtagjaink között.

Kérjük, lapozzon bele vendégkönyvünkbe, és bejegyzéseit is örömmel fogjuk olvasni.


Vendégkönyv


Ha közös érdeklődésre számot tartó kérdésekben bővebben kívánja kifejteni a véleményét, vagy megválaszolásra váró kérdése van, esetleg a fórumban mások által felvetett témákhoz kíván kapcsolódni, netán mások által feltett kérdésre tudja a megfelelő választ, vagy egyszerűen csak beszélgetni akar, akkor látogassa meg a Vesebetegek Klubjának fórumát.

Fórum


A fórum használatával kapcsolatban megfogalmaztunk néháy olyan szabályt, amelyek elfogadása nem jelenthet problémát honlapunk látogatói számára. A fórumba történő regisztrációval Ön egyúttal kifejezetten elfogadja ezeket a szabályokat. A megjelenő hozzászólásokat bárki olvashatja, aki belép a fórumba. Hozzászólásra, más hozzászólásához való csatlakozásra, új beszélgetési téma megnyitására azonban csak regisztrált látogatóinknak van lehetősége.

A regisztráció természetesen ingyenes.

Kérjük, tiszteljen meg bennünket hozzászólásaival!
Ha üzenetet kíván küldeni nekünk, írja be e-mail címét és üzenete szövegét az alábbi felületre, és egy kattintással elküldheti azt.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:


Keresés a honlapon

Tisztelt Látogató!

Kérjük, hogy adójának 1%-ával támogassa a Szent Margit Kórház Vese Alapítványt!
Adószámunk: 18087183-1-41
1032 Budapest, Bécsi u. 132.
Köszönjük, hogy támogatja vesebeteg embertársaink ellátásának javítását.VII. Országos Pszichonephrologiai Konferencia

2013. május 13-án a Magyar Nephrologiai Társaság, a Magyar Vese Alapítvány, a Preventív Medicináért Alapítvány és a Szent Margit Kórház Vese Alapítvány valamint a Nemzeti Vese-program támogatásával immáron hetedik alkalommal rendeztük meg Újpest Polgár Centrumában az Országos Pszichonephrologia és Rehabilitációs Konferenciát 85 regisztrált résztvevővel.

Tovább >>>


VI. Országos Pszichonephrologiai Konferencia (Meghívó)

2012. május 5-én, szombaton 9.00-17.00 óra között kerül megrendezésre a Magyar Nephrologiai Társaság Pszichoszociális és Rehabilitációs Bizottságának rendezésében a VI. Országos Pszichonephrologia és Rehabilitációs Konferencia.

Fókuszban: Az egészségkárosodás megállapításával kapcsolatos változások, az idős vesebetegek kezelésének, gondozásának kérdései.

Helyszín: Újpest Önkormányzat Polgár Centrum
Budapest, IV., Árpád u. 66. (a 3-mas metró Újpest végállomásánál)

Térkép
Tai Csi Diósjenőn
2012.04.19.

2011-ben a diósjenői táborozásokon segítette munkánkat Gervai Miklós András, a Tai Csi magyarországi mestere is. Az ő tevékenységét mutatja be az alábbi tájékoztató.
Közhasznú jelentések
2013. évi jelentés
2012. évi jelentés
2006. évi jelentés


Utolsó módosítás
2016.01.05.